Stichting Sjpaspromotion

Sjpaspromotion is officieel een stichting, bestaande uit ongeveer 25 vrienden, die werd opgericht in het najaar van 2005 in Stein. Wij doen als groep mee aan verschillende activiteiten in onze regio, waarbij de carnavalsoptochten in Stein, Elsloo, Meers, Neerbeek en Kotem het jaarlijkse hoogtepunt vormen. Ook organiseren wij als groep activiteiten, waaronder de fietsdriedaagse van Elsloo en de jaarlijkse Sjpaspromotion Wandeltocht. Omdat we een vriendengroep zijn doen we ook veel gezamenlijke activiteiten, uiteenlopend van weekendjes weg tot sportieve aangelegenheden en barbecues.

Fietsdriedaagse
In de zomervakantie organiseren wij jaarlijks de fietsdriedaagse van Elsloo. Dit jaarlijks terugkerend evenement wordt doorgaans bezocht door meer dan 500 deelnemers. Deze 3 dagen nemen wij u vanuit startpunt café Juliana in Elsloo mee naar de mooiste plekjes in Limburg en Belgisch Limburg. Kijk op onze website voor de datums van de fietsdriedaagse van dit jaar en meer informatie.
 
Wandeltocht
Sinds 2009 organiseren we de Sjpaspromotion Wandeltocht. Een tocht door het mooie heuvelland en geschikt voor iedereen. De deelnemers mogen zelf kiezen voor de afstand die zij willen lopen. Doordat de routes gelust zijn kunt u onderweg nog beslissen om een langere of kortere route te lopen. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Wandelbond. Kijk voor de datum van dit jaar en meer informatie op onze website.
Wij hopen u te begroeten op een van onze activiteiten.